Tipografia Docu Print tipărește toate tipurile de tipizate facturi si chitante, pe hârtie, carton și autocopiativă!

formulare si tipizate

Personalizam,tiparim, la cerere tipizate facturi si chitante si alte formulare.

Pentru ce se utilizează o factură?
Facturile pot fi utilizate pentru a factura pentru proiecte unice sau pentru lucrări recurente, dar sunt utilizate pe scară largă pentru a solicita plata după finalizarea lucrării și unde există o relație continuă cu clientul. În mod tradițional, facturile au venit sub formă de hârtie, fie scrise de mână, fie dactilografiate, apoi au fost trimise prin poștă.
Încasări pentru a demonstra că s-a făcut plata
O chitanță este documentația conform căreia s-a făcut plata pentru finalizarea unei vânzări. Acesta servește ca dovadă a dreptului de proprietate în majoritatea cazurilor. Acesta listează bunuri sau servicii, prețuri, credite, reducere, taxe, suma totală plătită și modalitatea de plată. În general, încasările includ informații despre cumpărători și vânzători, în diferite formate și în grade diferite.

De exemplu, cumpărăturile la punctul de vânzare, cum ar fi cumpărarea de gaz pentru o mașină la o benzinărie, au informații complete de contact ale vânzătorului, dar informații limitate ale cumpărătorului. O chitanță este dovada plății cumpărătorului.